Reïncarnatie therapie bij
Jai Ambe

Welkom bij Jai Ambe. Bij Jai Ambe kunt u onder professionele begeleiding reïncarnatie therapie volgen. 

√ Kom weer in Balans

√ verwerk trauma's en pijn

√ Voor verschillende klachten

Wat is

Wat is reïncarnatie therapie?

Bijna iedereen heeft wel onverwerkte trauma’s (onverwerkte, pijnlijke ervaringen uit het verleden) die voor (psychische) problemen zorgen. Het kan zijn dat de gebeurtenissen die voor het trauma hebben gezorgd niet in dit leven hebben plaatsgevonden, maar in een vorig leven.

Reïncarnatietherapie is een therapievorm waarin er naar een onverwerkte ervaring uit een vorig leven wordt gegaan, dat voor problemen zorgt in het hier en nu, in het huidige leven.  

Doel

Wat is het doel van reïncarnatie therapie?

Doel is het herstel van verbroken verbindingen: o.a. met onszelf, met anderen, met de natuur, en met de cultuur waarin je leeft. 

Ook beperkende overtuigingen of conclusies, die je – bewust of onbewust – met je meedraagt, kan je loslaten in regressie- en reïncarnatietherapie.

Dit gebeurt door de hieraan ten grondslag liggende onverwerkte ervaringen in herbeleving alsnog af te maken, te accepteren en te integreren

regressie-therapie-Jai-Ambe

Voor Wie

Voor wie is reïncarnatie therapie?

Reïncarnatietherapie is zeer geschikt voor mensen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt, en daar nog (veel) last van hebben. Ook wanneer men die gebeurtenissen niet (meer) precies herinnert.

Hoe werkt het?

Hoe werkt reïncarnatie therapie?

Iedere reïncarnatietherapeut heeft zo zijn eigen methodes om de cliënt te helpen. 

Om het verwerkingsproces in gang te brengen, passen echter veel therapeuten een bepaalde techniek toe waardoor de patiënt in lichte trance wordt gebracht waardoor hij/zij zich goed kan concentreren op het heden en verleden.

Bob (67 jaar)
Bob (67 jaar)"Empathische begeleiding van Nanda"
Lees verder
Ik heb vijf sessies bij Nanda gedaan. Een thema waaraan ik heb gewerkt, is mijn geblokkeerde paranormale gevoelens. Het was een emotionele sessie waarbij ik door de empathische begeleiding van Nanda ruimte kreeg dat leven te ervaren, te onderzoeken en te verwerken. Al met al verrijkende en inzicht gevende ervaringen die mijn leven hebben veranderd.
Blije Client
Blije Client"Terug naar eigen kracht""
Lees verder
Ik sta weer in verbinding met mijzelf. En als ik ervoor kies ook met anderen, maar niet meer ten koste van. Ik heb mij eigen kracht teruggevonden, ik heb weer zelfliefde.
Vorige
Volgende
Reincarnatie therapie jai Ambe

Klachten

Welke klachten kunnen behandeld worden?

Waarom kiezen voor Jai Ambe

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Nanda. Opgeleid, gediplomeerd en erkend reïncarnatie therapeut

Als advocaat kom ik regelmatig mensen tegen die door het leven getekend zijn en soms zodanig emotioneel of psychisch gehavend zijn dat men niet weet hoe een plek te geven aan alles wat men meemaakt of heeft meegemaakt. 

De gevolgen van deze trauma’s blijven de mensen achtervolgen. Ik heb daarom een training voor familieopstellingen en een hypnose opleiding gedaan en ben aan de slag gegaan met een opleiding regressie en reïncarnatie therapie. 

Met name de laatste opleiding is gericht op trauma therapie.

Therapie wordt niet vergoed

Reincarnatie therapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

De meest natuurlijke manier van leven is, het verleden loslaten, zodat in het heden optimaal geleefd kan worden