Regressie therapie bij
Jai Ambe

Welkom bij Jai Ambe. Bij Jai Ambe kunt u onder professionele begeleiding regressie therapie volgen. 

√ Kom weer in Balans

√ Verwerk trauma's en pijn

√ Voor verschillende klachten

Wat is

Wat is regressie therapie?

Bijna iedereen heeft wel onverwerkte trauma’s (onverwerkte, pijnlijke ervaringen uit het verleden) die voor (psychische) problemen zorgen. Regressie betekent letterlijk teruggaan in de tijd. Bij regressietherapie kijkt de patiënt onder begeleiding van de therapeut terug in de tijd.

De patiënt keert als het waren terug naar een eerdere fase van levensontwikkeling, en herbeleeft hij/zij vroegere ervaringen, gedrag- en bewustzijnspatronen.

Dit kan de tienerfase zijn, maar ook de kinderjaren of zelfs de prenatale fase. Mochten de problemen niet aan deze fase ten grondslag liggen, dan kan er zelf worden teruggegaan naar een vorig leven. Dit noemen we reïncarnatie therapie.

Doel

Wat is het doel van Regressie therapie?

Met behulp van regressietherapie kunnen de traumatische en vervelende ervaringen (eventueel in het onderbewustzijn) worden verwerkt wat leidt tot verwijdering of vermindering van het probleem of de klacht.
regressie-therapie-Jai-Ambe

Voor Wie

Voor wie is Regressie therapie?

Regressie therapie is zeer geschikt voor iedereen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt, en daar nog (veel) last van hebben. Ook wanneer men die gebeurtenissen niet (meer) precies herinnert.

Hoe werkt het?

Hoe werkt Regressie therapie?

Om het verwerkingsproces in gang te brengen, passen veel therapeuten een bepaalde techniek toe waardoor de patiënt in lichte trance wordt gebracht waardoor hij/zij zich goed kan concentreren op het heden en verleden.
Bob (67 jaar)
Bob (67 jaar)"Empathische begeleiding van Nanda"
Lees verder
Ik heb vijf sessies bij Nanda gedaan. Een thema waaraan ik heb gewerkt, is mijn geblokkeerde paranormale gevoelens. Het was een emotionele sessie waarbij ik door de empathische begeleiding van Nanda ruimte kreeg dat leven te ervaren, te onderzoeken en te verwerken. Al met al verrijkende en inzicht gevende ervaringen die mijn leven hebben veranderd.
Blije Client
Blije Client"Terug naar eigen kracht""
Lees verder
Ik sta weer in verbinding met mijzelf. En als ik ervoor kies ook met anderen, maar niet meer ten koste van. Ik heb mij eigen kracht teruggevonden, ik heb weer zelfliefde.
Vorige
Volgende

Klachten

Welke klachten kunnen behandeld worden met regressie therapie?

Het kan hier gaan om psychische of lichamelijke problemen/klachten zoals:

Jai Ambe

Verschil met Reïncarnatie therapie

Wat is het verschil met reïncarnatie therapie

Regressietherapie lijkt in de praktijk erg op reïncarnatietherapie. Het verschil is dat er met reïncarnatietherapie nog verder terug in de tijd wordt gegaan met het herbeleven van ervaringen, nog voor de geboorte, in mogelijk vorig(e) leven(s).

Waarom kiezen voor Jai Ambe

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Nanda. Opgeleid, gediplomeerd en erkend regressie therapeut

Als advocaat kom ik regelmatig mensen tegen die door het leven getekend zijn en soms zodanig emotioneel of psychisch gehavend zijn dat men niet weet hoe een plek te geven aan alles wat men meemaakt of heeft meegemaakt. 

De gevolgen van deze trauma’s blijven de mensen achtervolgen. Ik heb daarom een training voor familieopstellingen en een hypnose opleiding gedaan en ben aan de slag gegaan met een opleiding regressie en reïncarnatie therapie. 

Met name de laatste opleiding is gericht op trauma therapie.

Therapie Wordt Niet Vergoed

Regressie therapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

De meest natuurlijke manier van leven is, het verleden loslaten, zodat in het heden optimaal geleefd kan worden