De meest natuurlijke manier van leven is, het verleden loslaten, zodat in het heden optimaal geleefd kan worden

Jai Ambe Nanda Baldew

Jai Ambe

Over ons

Als advocaat kom ik regelmatig mensen tegen die door het leven getekend zijn en soms zodanig emotioneel of psychisch gehavend zijn dat men niet weet hoe een plek te geven aan alles wat men meemaakt of heeft meegemaakt. 

De gevolgen van deze trauma’s blijven de mensen achtervolgen. Deze mensen komen vaak vast te zitten in een bepaald gedachtepatroon en komen daarom niet verder in hun leven. Het kan gaan om verschillende zaken, zoals bijvoorbeeld geen nee kunnen zeggen tegen de werkgever of tegen mensen die veel van je vragen, angsten, fobieën, burn out, emotie eten, depressieve gevoelens, enzovoorts. Het voelde voor mij als een nieuwe missie om deze mensen hiermee te helpen.

Ik heb daarom een training voor familieopstellingen en een hypnose opleiding gedaan en ben aan de slag gegaan met een opleiding regressie en reïncarnatie therapie. Met name de laatste opleiding is gericht op trauma therapie. 

De praktijk genaamd ‘Jai Ambe’ (leve de alles voedende moeder Godin) houdt zich bezig met regressie- en systemisch werk. De naam ‘Jai Ambe’ heb ik gekozen, omdat dit voor mij symbool staat voor de natuur. De dingen gaan zoals ze gaan, maar door bewustwording is er een mogelijkheid om dingen in het leven te veranderen door juiste coaching en therapie. 

Verander de wereld, maar begin bij jezelf. Begin in jezelf.

Nanda