Jai Ambe

methoden

Tijdens de therapie- en coachingssessies maken wij gebruik van verschillende methodes en technieken. Dit zal voor elk individu en in elke situatie verschillend zijn. Wij maken een traject volledig op maat op basis van de wensen, behoeften, klachten en de problematiek van een persoon.

Lees meer over een aantal van onze methoden:

Met regressiewerk kun je onverwerkte ervaringen uit het verleden alsnog verwerken.  Hierin wordt gebruik gemaakt van hypnose of een andere vorm van trance. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. Daarmee zijn de oorzaken van de meest uiteenlopende problemen te verkennen: lichamelijk, psychisch of emotioneel. Je kunt je klacht oplossen of sterk verminderen.

Systemisch coaching richt zich vooral op de omgeving en de achtergrond van het individu. Het individu maakt deel uit van een groter geheel, van verschillende systemen. Bekijk de relatie van het individu in relatie tot de verschillende systemen waar hij of zij deel uitmaakt.  

Een familieopstelling laat ons snel zien wat de onbewuste oorzaak is achter ons gedrag. Het is een methode die inzicht geeft in de relaties van het individu. Het brengt in kaart welke rol jij als persoon speelt in bepaalde groepen, relaties en in je familie. Hoe communiceer jij in bepaalde situaties? Het verschilt per persoon en geeft veel inzichten. Laten we erachter komen wat de tot nu toe verborgen of half bewuste verbanden zijn.

Net als familieopstelling is een organisatieopstelling ook een specifieke vorm van systemisch werken. Dit is een methode die vraagstukken bij organisaties letterlijk zichtbaar maakt. Net als bij personen sluipen er bij organisaties patronen ook snel in. Dit komt door het verleden, gebeurtenissen en door de personen die er werken. Met een organisatieopstelling maak je de relatie tussen het team, de werknemers als individu en het bedrijf zichtbaar. Wees bewust van het patroon in jouw organisatie!